Thursday, 31 January 2013

Februari datang lagi..

Assalamualaikum semua yang sudi menjengah blog I yang 'hijau' lagi ni.. Salam Jumaat.. Semoga hari ini merupakan hari yang baik utk anda semua..
Bermulanya Februari setiap tahun memberikan semangat luar biasa bagi saya.. sbb bulan Februari adalah bulan kelahiran saya dan saya berkongsi bulan bahagia ini dgn anak saya Asyraf Husaini yg genap umurnya 1 tahun pada hari ini 1 Februari 2013 dan seluruh warga Wilayah persekutuan merayakan bday Asyraf sbb diorg cuti umum hari ni.. (perasan..) :)

Ok la..sempena Bulan Birthday saya dan Asyraf, Shaklee pun buat promotion juga.. 
Beli 6 PERCUMA 1 OMEGA GUARD. 

Apa Omega Guard ni ek? 
Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTMmenyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA. 

Kenapa nak amik Omega Guard ni ek?
Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
Omega Guard sangat sesuai untuk menurunkan kolestrol jahat dan seterusnya mengurangkan risiko strok.

Siapa yang memerlukan Omega Guard?
Ibu mengandung, yang nak turunkan kolestrol sudah tentunya..yang nak turunkan berat badan, nak bagi kat anak-anak pun bole..

Kalau anda berminat, bole hubungi saya di 

Facebook: Aisha Mohamad atau 
SMS/WhatsApp: 012-3296185

Dgn setiap pembelian dgn Beautiful Hana, ada FREE gift dan penghantaran percuma door-to-door di kawasan sekitar SHAH ALAM, Puncak Alam, Setia Alam.


No comments:

Post a Comment